Onze Servicepakketten

Een veel gestelde vraag: "Ik heb een fiets gezien op internet en die is veel goedkoper dan bij jullie, kunnen jullie deze ook leveren voor die prijs?"

Om te beginnen het antwoord op de vraag. Ja, wij kunnen de fiets ook leveren voor die prijs. Maar, je krijgt de fiets dan geleverd zonder servicepakket. 

Ons advies: Kies voor Service!

Je wilt graag een fiets kopen die bij je past en waar je ook goed óp past. Als je bij ons in de winkel voor advies komt, kunnen wij ervoor zorgen dat je op de juiste fiets, met de juiste maat komt te rijden. Alleen even de lengte bepalen is niet voldoende, je beenlengte is namelijk doorslaggevend voor de uiteindelijke framehoogte. Wij hebben hiervoor een geavanceerd meetsysteem in huis. Ook kunnen wij een zadelmeting voor je doen, zodat je ook nog eens het perfect passende zadel kunt aanschaffen. Een echt persoonlijk advies op maat dus. We leveren je fiets eventueel ook nog gratis bij je thuis af.

Daarnaast is een fiets een onderhoudsproduct. Net als een auto, motor of scooter heeft ook jouw fiets regelmatig service en onderhoud nodig. Het is wel zo fijn als je dan ook terecht kunt bij de winkel waar je de fiets hebt gekocht. In onze werkplaats staan gediplomeerde monteurs voor je klaar. Ook hebben we een ophaaldienst en kan je fiets in overleg ook nog teruggebracht worden.

In het Bike Totaal Servicepakket krijg je de framemeting, zadelmeting en de eerste servicebeurt gratis en ook nog eens een flinke korting op de volgende 3 onderhoudsbeurten. Je krijgt voorrang bij reparaties. Ophalen en bezorgen is vaak gratis*. En een elektrische fiets bevat tevens het 5 Jaar Garantiepakket. Dat is pas zorgeloos fietsen. Mocht je toch willen afzien van de 5 jaar garantie, kunnen we je daarvoor een extra korting verlenen.  

Acties en Aanbiedingen

Bij acties en aanbiedingen is het 5 Jaar Garantiepakket niet inbegrepen, maar kun je dit tegen een geringe meerprijs toch kiezen.

 

*Binnen een straal van 5 km rondom onze 3 winkels is ophalen en/of bezorgen gratis. Het ophalen en/of bezorgen van bakfietsen voor onderhoud kunnen wij niet gratis aanbieden.