Fietsers klaar? Trappen maar!
read more

Fietsers klaar? Trappen maar!

We kunnen ons langzaam maar zeker gaan opmaken voor de lente. En hoe kan je nou beter profiteren van de lente dan op de fiets? Samen genieten met de kleine, richting een terrasje fietsen, een lange rit met vrienden of alleen lekker je hoofd leeg maken: op de fiets kan alles. Nou ja, bijna alles. Is het tijd voor een nieuwe? Wij hebben snel leverbare modellen voor je! En als jij je fietsrit goed voorbereidt, dan zijn ook frissere temperaturen geen probleem. We helpen je graag.

Vier het begin van het voorjaar op je fiets! Wij helpen je ook graag met onderdelen en accessoires die het nóg leuker maken. 

Kies een Bike Totaal tegel met de winkel van je voorkeur.

 

 

 

 

 

 

 

Werkgevers en werknemers, kom 13 of 14 oktober naar ons lease-event!
read more

Werkgevers en werknemers, kom 13 of 14 oktober naar ons lease-event!

Maak kennis met de zakelijke leasefiets bij Bike Totaal Steven Koelewijn

Je hebt er vast al wel het een en ander over gehoord. De zakelijke leasefiets. Sinds 2020 een mooie mogelijkheid voor jezelf en/of je personeel om voordelig te fietsen. We merken echter dat er nog wel wat onduidelijkheid over de regeling is bij veel ondernemers en personeel. Want is het wel echt voordeliger? Absoluut. Als werknemer nog het meest, maar ook voor jou als ondernemer kan het heel voordelig zijn. En je wordt volledig ontzorgd, want service-, onderhouds- en reparatiekosten, die heb je 3 jaar lang niet!

Die onduidelijkheid over de regelgeving en de voordelen van de leasefiets, daar gaan we wat helderheid in scheppen. Op donderdagmiddag 13 oktober van 13.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, en ook op vrijdag 14 oktober van 13.00 tot 18.00 uur kun je bij ons in de winkel aan de Zuidwenk 82 in Spakenburg terecht voor al je vragen. Onze eigen accountmanager voor lease, Martin Nijhuis, is dan aanwezig. Maar ook een adviseur van de leasemaatschappij Lease A Bike. En natuurlijk staat ook de rest van het team van Bike Totaal Steven Koelewijn gewoon voor je klaar.

Wij zorgen voor koffie met wat lekkers erbij én op donderdagavond ook voor een hapje en een sapje.

Graag tot snel!

Het team van Bike Totaal Steven Koelewijn

MEER INFO OVER LEASE
Onze openingstijden tijdens de zomervakantie van 2023
read more

Onze openingstijden tijdens de zomervakantie van 2023

Spakenburg

Tijdens de zomer blijft onze hoofdvestiging in Spakenburg open. Onze werkplaats is van 17 juli tot en met 5 augustus gesloten voor regulier onderhoud. Echter, voor spoedgevallen kun je gewoon terecht. Tijdens de zomermaanden (vanaf 19 juli t/m 23 augustus) is onze vestiging in Spakenburg wel op de woensdagen gesloten.

Amersfoort

Onze vestiging in Amersfoort sluit van 22 juli tot en met 4 augustus. Vanaf 6 augustus staan we weer voor je klaar. Voor al je vragen kun je gewoon bellen met ons eigen nummer 033-7370272 en je wordt doorgeschakeld naar Spakenburg.

Baarn

Onze vestiging in Baarn sluit van 31 juli tot en met 12 augustus. Vanaf 14 augustus staan we weer voor je klaar. Voor al je vragen kun je gewoon bellen met ons eigen nummer 035-5412881 en je wordt doorgeschakeld naar Spakenburg.

Voor (bijna) iedereen een fiets bij Bike Totaal Steven Koelewijn
read more

Voor (bijna) iedereen een fiets bij Bike Totaal Steven Koelewijn

Het zal je niet ontgaan zijn, er is schaarste in fietsenland. Door allerlei oorzaken is er bij veel fabrikanten vertraging opgetreden in het productieproces. Dit heeft ertoe geleid dat er op sommige fietsen een flinke levertijd is ontstaan.

Toch is dat volgens Larry Koelewijn van Bike Totaal Steven Koelewijn, met winkels in Spakenburg, Amersfoort en Baarn, geen reden om dit seizoen af te moeten zien van een mooie nieuwe fiets: “Door onze gezamenlijke inkoop met de Bike Totaal groep kunnen wij nog relatief snel leveren. En mocht je écht snel willen fietsen, dan hebben wij voldoende alternatieven. Het e-bike merk Qwic bijvoorbeeld heeft zijn sporen inmiddels ruim verdiend en heeft de beschikbaarheid goed op orde. Deze elektrische fietsen kunnen wij meestal uit voorraad leveren.”, aldus Larry. “Maar ook enkele modellen van Koga en Cortina hebben wij nog ruim op voorraad.”

Het mag duidelijk zijn, als je nog deze zomer graag op een nieuwe fiets wilt rijden, bij Bike Totaal Steven Koelewijn is er genoeg te kiezen. Het advies van Bike Totaal Steven Koelewijn is dan ook om de showroom eens binnen te wandelen en je zult er dan heel snel fietsend uit kunnen rijden! Voor de meeste keuze kun je in Spakenburg terecht. Als je dat wilt leveren we je nieuwe fiets gewoon uit via de winkel in Amersfoort of Baarn. 

Bel of mail voor meer info naar:

Spakenburg: 033-2981430 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amersfoort: 033-7370272 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Baarn: 035-5412881 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of klik via het menu naar de website van je gewenste winkel!

Fietsenwinkels uit Spakenburg slaan handen ineen voor Oekraïense vluchtelingen
read more

Fietsenwinkels uit Spakenburg slaan handen ineen voor Oekraïense vluchtelingen

SPAKENBURG - De lokale fietsenwinkels krijgen met regelmaat de vraag of er oude fietsen gesponsord kunnen worden voor Oekraïense vluchtelingen. Vanwege de grote vraag hebben WR Fietsen, Rijwielhandel Duyst, Bike Totaal Steven Koelewijn en De Genadebank de handen ineengeslagen en een inzamelingsactie op touw gezet.

Vele inwoners van ons dorp zullen nog wel één of meerdere oude fietsen, kinderfietsen, kinderzitjes en windschermen in de schuur hebben staan. Fietsen die soms bruikbaar zijn, maar vaak ook technisch niet meer zo best of zelfs onveilig.

De oplossing die onze lokale fietsenwinkels hebben bedacht is om deze fietsen in te zamelen via De Genadebank. De fietsen zullen door WR Fietsen, Rijwielhandel Duyst en Bike Totaal Steven Koelewijn belangeloos technisch worden opgeknapt, zodat deze weer veilig de weg op kunnen. Vervolgens zullen ze via De Genadebank weer worden uitgedeeld.

De grootste vraag is er naar dames- en kinderfietsen, kinderzitjes en windschermen. Maar ook herenfietsen zijn welkom. De coördinatie van deze inzamelingsactie gaat via Hanneke Pijpers. Bel of app haar op 06-40169562, de Genadebank en de fietsenwinkels regelen de rest!

Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg maakt zich op voor de toekomst
read more

Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg maakt zich op voor de toekomst

In 1993 verruilde Bike Totaal Steven Koelewijn het plekje aan de haven voor een locatie op het industrieterrein. Een schot in de roos. Vele klanten vanuit de hele regio wisten de grote winkel te vinden. Na slechts zeven jaar werd het pand met een showroom van bijna 500 vierkante meter aan de Zuidwenk 80 al te klein en werd het pand aan de Zuidwenk 82, een voormalige drukkerij, aangekocht. De showroom werd twee keer zo groot, bijna 1000 vierkante meter en er was nog zo’n 500 vierkante meter beschikbaar voor magazijn en werkplaatsen. De beide winkels werden geopend door de trotse oprichter van het familiebedrijf, wijlen Steven Koelewijn Senior. Hij startte het bedrijf in 1937.

Bike Totaal Steven Koelewijn zet werkend Eemland in beweging!
read more

Bike Totaal Steven Koelewijn zet werkend Eemland in beweging!

Een zakelijke leasefiets is sinds de overheid in 2020 voor een sterker fietsbeleid koos, voor iedereen toegankelijk. Bike Totaal Steven Koelewijn zet werkend Eemland in beweging. Lekker fit naar de zaak!

Bike Totaal Steven Koelewijn is dé leasefiets specialist van de regio Eemland. Wij hebben een eigen accountmanager voor de zakelijke markt aangetrokken in de persoon van Martin Nijhuis. Hij kan je tijdens een fysieke of online afspraak alles over de voordelen van zakelijk leasen vertellen. Lees hier alvast een samenvatting van de belangrijkste voordelen. En maak alvast een berekening! Ben je zzp'er of zelfstandig ondernemer? Vul je jaarlijkse arbeidsinkomen in, gedeeld door 12.

De regeling maakt het mogelijk om een fiets te leasen tegen een bijtellingspercentage van 7%. Door het uitruilen van brutoloon kun je als werknemer, afhankelijk van hoeveel de werkgever meebetaalt, tussen de 40% en 80% goedkoper uit zijn in vergelijking met het kopen van een vergelijkbare fiets! Leasen loont aan alle kanten. Want het betekent naast een flinke besparing vooruit met duurzaamheid, vooruit met de loyaliteit tussen werkgever en werknemer, vooruit met vitaliteit en vooruit met besparing. Dat is nog eens lekker fietsen en vooruitgang boeken. Een werknemer kan elk soort fiets, e-bike of bakfiets uitkiezen en heeft daarbij een vrije merken- en modellenkeuze. Verzekeringen en service zit in de leasekosten inbegrepen. De fiets mag gewoon privé gebruikt worden. Dus ook voor een fietstochtje, de boodschappen of het wegbrengen van de kinderen. Aan het einde van de leasetermijn van 36 maanden kan de werknemer de fiets overnemen tegen 20% van de aanschafwaarde.