Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg maakt zich op voor de toekomst
read more

Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg maakt zich op voor de toekomst

In 1993 verruilde Bike Totaal Steven Koelewijn het plekje aan de haven voor een locatie op het industrieterrein. Een schot in de roos. Vele klanten vanuit de hele regio wisten de grote winkel te vinden. Na slechts zeven jaar werd het pand met een showroom van bijna 500 vierkante meter aan de Zuidwenk 80 al te klein en werd het pand aan de Zuidwenk 82, een voormalige drukkerij, aangekocht. De showroom werd twee keer zo groot, bijna 1000 vierkante meter en er was nog zo’n 500 vierkante meter beschikbaar voor magazijn en werkplaatsen. De beide winkels werden geopend door de trotse oprichter van het familiebedrijf, wijlen Steven Koelewijn Senior. Hij startte het bedrijf in 1937.

Geen stroom in vestiging Spakenburg!
read more

Geen stroom in vestiging Spakenburg!

Wegens onderhoud aan het elektriciteitsnetwerk hebben wij op 22 september geen stroom. De verwachting is dat dit nog wel tot 15.00 uur vanmiddag kan duren. U kunt ons bij voorkeur via e-mail bereiken.

Bike Totaal Steven Koelewijn zet werkend Eemland in beweging!
read more

Bike Totaal Steven Koelewijn zet werkend Eemland in beweging!

Een zakelijke leasefiets is sinds de overheid in 2020 voor een sterker fietsbeleid koos, voor iedereen toegankelijk. Bike Totaal Steven Koelewijn zet werkend Eemland in beweging. Lekker fit naar de zaak!

Bike Totaal Steven Koelewijn heeft een accountmanager voor de zakelijke markt aangetrokken in de persoon van Martin Nijhuis. Hij kan je tijdens een fysieke of online afspraak alles over de voordelen van zakelijk leasen vertellen. Lees hier alvast een samenvatting van de belangrijkste voordelen.

De regeling maakt het mogelijk om een fiets te leasen tegen een bijtellingspercentage van 7%. Door het uitruilen van brutoloon kun je als werknemer, afhankelijk van hoeveel de werkgever meebetaalt, tussen de 40% en 80% goedkoper uit zijn in vergelijking met het kopen van een vergelijkbare fiets! Leasen loont aan alle kanten. Want het betekent naast een flinke besparing vooruit met duurzaamheid, vooruit met de loyaliteit tussen werkgever en werknemer, vooruit met vitaliteit en vooruit met besparing. Dat is nog eens lekker fietsen en vooruitgang boeken. Een werknemer kan elk soort fiets, e-bike of bakfiets uitkiezen en heeft daarbij een vrije merken- en modellenkeuze. Verzekeringen en service zit in de leasekosten inbegrepen. De fiets mag gewoon privé gebruikt worden. Dus ook voor een fietstochtje, de boodschappen of het wegbrengen van de kinderen. Aan het einde van de leasetermijn van 36 maanden kan de werknemer de fiets overnemen tegen 15% van de aanschafwaarde.