Voor (bijna) iedereen een fiets bij Bike Totaal Steven Koelewijn

Voor (bijna) iedereen een fiets bij Bike Totaal Steven Koelewijn

Het zal je niet ontgaan zijn, er is schaarste in fietsenland. Door allerlei oorzaken is er bij veel fabrikanten vertraging opgetreden in het productieproces. Dit heeft ertoe geleid dat er op sommige fietsen een flinke levertijd is ontstaan.

Toch is dat volgens Larry Koelewijn van Bike Totaal Steven Koelewijn, met winkels in Spakenburg, Amersfoort en Baarn, geen reden om dit seizoen af te moeten zien van een mooie nieuwe fiets: “Door onze gezamenlijke inkoop met de Bike Totaal groep kunnen wij nog relatief snel leveren. En mocht je écht snel willen fietsen, dan hebben wij voldoende alternatieven. Het e-bike merk Qwic bijvoorbeeld heeft zijn sporen inmiddels ruim verdiend en heeft de beschikbaarheid goed op orde. Deze elektrische fietsen kunnen wij meestal uit voorraad leveren.”, aldus Larry. “Maar ook enkele modellen van Koga en Cortina hebben wij nog ruim op voorraad.”

Het mag duidelijk zijn, als je nog deze zomer graag op een nieuwe fiets wilt rijden, bij Bike Totaal Steven Koelewijn is er genoeg te kiezen. Het advies van Bike Totaal Steven Koelewijn is dan ook om de showroom eens binnen te wandelen en je zult er dan heel snel fietsend uit kunnen rijden! Voor de meeste keuze kun je in Spakenburg terecht. Als je dat wilt leveren we je nieuwe fiets gewoon uit via de winkel in Amersfoort of Baarn. 

Bel of mail voor meer info naar:

Spakenburg: 033-2981430 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amersfoort: 033-7370272 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Baarn: 035-5412881 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of klik via het menu naar de website van je gewenste winkel!